2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Tolvai Reni: Do!

Tolvai Reni: Do!
Tolvai Reni: Do!Tolvai Reni 2014. október 27-én megjelent "Do!" című második nagylemeze több szempontból is különleges. Tolvai Reni 2010-ben nyerte meg a Megasztárt mindössze 19 évesen. A nagyváradi lány ezután Budapestre költözött és a karrierje rögtön beindult: Bravo OTTO, VIVA Comet és slágerlistás dalok követték egymást. Reni amellett, hogy énekesnőként egyre nagyobb babérokra tör, divatjelenséggé is vált az elmúlt néhány évben. A most megjelent "Do!" című második nagylemeze több szempontból is különleges.
Egyrészt mert Reni Szakos Krisztián, Mirko Milosevits Milán, Jász András és Sean Darin mellett szerzőként is részt vett a legtöbb dal megalkotásában, másrészt pedig a tőle már megszokott magyar és angol nyelvű szövegek mellett ezúttal anyanyelve, a román is megjelenik.

A legtöbb szám az albumról természetesen pop, de bátran mondhatjuk, hogy Reni kísérletező alkat, így az R&B-vel és az elektronikával is kacérkodik. Az albumon helyet kaptak a korábbi nagy slágerek is, mint például a DJ Metkzer Viktoriával közös dal, a „Promise”, a szexi „Shout” és a legújabb „Behind The Scenes”, melyhez bizarr klipet készített az énekesnő.

Nagyon izgalmas anyag lett a fiatal, tehetséges díva második nagylemeze!