2024.04.20. - Tivadar

Kylie Minogue: Kiss Me Once

Kylie Minogue: Kiss Me Once
Kylie Minogue: Kiss Me OnceMinden idők egyik legnagyobb popdívája 1987-ben robbant be a zenei színtérre, az azóta eltelt több mint két évtizedben számtalanszor vezette a világ toplistáit, miközben díjak egész hadát gyűjtötte be a Grammy-től a BRIT Awards-on át egészen az MTV Europe és az MTV Video Music Awards kitüntetésekig. A világhírt 2001-es Can’t Get You Out of My Head című bombaslágere hozta meg az énekesnő számára, platina minősítést kapva a tengerentúlon is. A multitálentumnak azóta megszámlálhatatlan listavezető dala jelent meg.
Aminek méltó folytatása a friss, számszerint tizenkettedik albumról származó első single, a hamisítatlan Kylie-hangzású "Into The Blue".

Több mint 70 millió eladott lemezével, megszámlálhatatlan, sikeresnél-sikeresebb singlejével ("Come Into My World", "Slow", "I Believe In You", "In My Arms", "All The Lovers", "Timebomb") és nagyszabású, nemzetközi turnéival Kylie napjaink meghatározó popikonjává vált.

Külön érdekesség, hogy dalaival megdöntötte a brit rádióban legtöbbet játszott női előadó rekordját.

Kylie szerint azonban mindez még csak a kezdet, amelyet jól bizonyít a rendkívüli előadó stílusjegyeit magán hordozó, mégis egy kicsit más, lehengerlő és izgalmas Kiss Me Once.