2024.03.29. - Auguszta

Majka közreműködik Szakos Andi debütáló dalában

Majka közreműködik Szakos Andi debütáló dalában
Majka közreműködik Szakos Andi debütáló dalábanA Megasztár utolsó szériájában szerzett országos ismertséget magának a karakteres hangú Szakos Andi, aki egyáltalán nem tétlenkedik a verseny vége óta: a 2012-es évet Caramel stábjával koncertezte végig, így hatalmas színpadi gyakorlatra tett szert. 2013 év elején nagyot változott az élete, hiszen külföldre költözött, és első szólóalbumán dolgozott. Magánéletében is komoly fordulat állt be, hiszen a párkapcsolata véget ért, és Andi igyekezett minden fájdalmat a zenélésben kiélni: szakítása ihlette vadonatúj dalát is, mely a Képmás címet kapta.
Az énekesnő nyár elején kérte fel Majkát arra, hogy debütáló dalában közreműködjön, a rapper pedig örömmel tett eleget a kérésnek, hiszen a tehetségkutató versenyben is Andinak szurkolt.

A "Képmás" című felvételt bemutatkozása óta hatalmas érdeklődés övezi: mindössze néhány napja megtekinthető az énekesnő YouTube-csatornáján, de máris közel jár az 50 ezres megtekintéshez. A dalhoz tartozó klip a hazánkban méltán elismert Indián nevéhez fűződik; egyedi látványvilágának és sajátos hangulatának köszönhetően garantált, hogy aki egyszer látta újra megnézi, vagy megosztja ismerőseivel is.

A rádiós szerkesztők is felfigyeltek Szakos Andi debütáló albumának címadó dalára, így a "Képmás" a rádiók meghódítását is elkezdte - Majka rapbetétjének köszönhetően pedig még szélesebb rajongótábor zárhatja szívébe az újdonságot.