2024.04.23. - Béla

Jason Derulo: Tattoos

Jason Derulo: Tattoos
Jason Derulo: TattoosAz énekes, dalszerző és előadó Jason Derulo harmadik albuma, a Tattoos alig több mint egy évvel azután kerül piacra, hogy az előadóművész súlyos nyaksérülést szenvedett. Ennek kapcsán idén augusztusban Obama elnök is fogadta őt és néhány hírességet - Jennifer Hudsont, Amy Poehlert, Michael Cera-t, Aisha Tylert, többek közt - a Fehér Házban, hogy a fiataloknak segítsenek információt nyújtani az Affordable Care Act névre hallgató egészségügyi törvényről. Az album első kislemeze, a The Other Side” a miami-i születésű művész negyedik Top 5 rádióslágere világszerte.
Már több, mint 76 millió hallgatóhoz eljutott! A klipet pedig több mint 20 millióan látták már a legnagyobb videómegosztón. A második kislemez, a "Talk Dirty" 2 Chainz közreműködésével készült.

Jason Derulo 2010-es első és 2011-es második albumából összesen eddig hazájában 15 millió, világszerte pedig 25 millió kelt el, olyan slágereknek köszönhetően, mint a "Watcha Say", az "In My Head", a "Ridin' Solo", a "Don't Wanna Go Home", és az "It Girl".