2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Punnany Massif - FEL

Punnany Massif - FEL
Punnany Massif - FELA 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét. A FEL című album első harmada, az „F” nevet viselő kislemez a napokban jelent meg, amelynek alkalmából a pécsi srácok hatalmas koncertet adtak a Parkban, ahol a hatezer fős tömeg ízelítőt kapott az új számokból. Az együttes a budapesti bulit megelőző sajtótájékoztatón elmesélte, hogy miért „darabolták” fel az új albumukat három részbe, s mikorra várható a folytatás. Megszületett a Punnany Massif negyedik nagylemeze. A pécsi zenekar albuma több szempontból is eltér az eddigiektől.
Lemezük arculata fiatal képzőművészek munkája, csomagolása pedig nem megszokott módon plakáttá hajtogatható. A FEL címet viselő nagylemez három részben jelenik meg.

„Most először alkalmaztunk külső producert a zeneszerkesztési folyamatban. S bár eddig is jó volt a hangzás, ennek köszönhetően most még profibb lett a lemez. Hála Takács Zoltán Japánnak. Bízunk benne, hogy az együttes rajongóinak is tetszeni fog”- mondta Felcser Máté frontember.
A zenekar FEL című albumának első dalait a most megjelent „F” nevet viselő kislemez tartalmazza. Az „E” névre keresztelt második rész pedig hamarosan követi elődjét, de a rajongóknak a harmadik kislemezre sem kell sokat várnia.

„Úgy gondoljuk, egy hat-hét dalt tartalmazó album könnyebben befogadható a közönségnek, ráadásul anyagilag sem annyira megterhelő” – mondta Soltész Péter, a Punnany Massif menedzsere.