2024.03.29. - Auguszta

A Csillag születik Juhász Marcija lett a Nomad zenekar új énekese

Teljesen átalakult és új dalokon dolgozik a Nomad zenekar. A magyar nyelvû, dallamos gitárzenéhez a csapat a Csillag születik címû tehetségkutató egyik felfedezettjét, Juhász Marcit választotta énekesnek. A Nomad új dalokkal és hamarosan klippel jelentkezik.
Hosszabb hallgatás után idén megújult formában, új felállással tér vissza a klubokba és a fesztiválokra a Nomad. Az eredeti tagok közül Jánosi „Cicó” Szabolcs gitáros mellett Újvári Péter dobos maradt, akiket a Bedlam zenekarból is ismerhet a közönség. Az újonnan verbuválódó csapat munkájából eleinte a Tankcsapda volt gitárosa, Molnár Levente Cseresznye is oroszlánrészt vállalt, ám õ végül külföldre költözött, így nélküle folytatódtak a próbák.

A Nomad zenekarba újonnan érkezett Nagy Levente basszusgitáros a Neck Sprain- bõl, valamint Juhász Marci énekes-gitáros-szájharmonikás. A borsodi fiatalembert a tévénézõk tavaly az RTL Klub tehetségkutatója, a Csillag születik döntõjéig juttatták szavazataikkal, ahol végül a negyedik helyet szerezte meg blues és népdalok, valamint saját szerzemények elõadásával.