2024.04.19. - Emma

Christina Aguilera: Lotus

Christina Aguilera: Lotus
A Lotuscímû album elsõ kislemezdalát, a „Your Body” címû nótát Max Martin, Shellback és Savan Kotecha szerezte, míg a produceri munkálatok Max Martin és Shellback nevéhez fûzõdnek. A dal Ryan Seacrest mûsorában és a rádiókban világszerte szeptember 14-én mutatkozott be. Aguilera az elmúlt évet a stúdióban töltötte, hogy elkészítse várva várt 5. stúdióalbumát. Olyan szerzõkkel és producerekkel dolgozott együtt, mint Alex Da Kid vagy Sia, és a közremûködõk között az a Cee Lo Green is megtalálható, aki Aguilera mellett az amerikai The Voice tehetségkutató verseny csapatának tagja.
„Ez az album az önkifejezésrõl és a szabadságról szól.” – mondja Aguilera. „Nagyon sok mindenen mentem át a magánéletemben az elmúlt néhány évben, és ez az album számomra egy újjászületést testesít meg. Ez a lemez a szabadságról és a gyökerekhez való visszatérésrõl szól; arról, hogy ki vagyok, és mit szeretnék csinálni.”

Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb elõadójaként Christina Aguilera több mint 30 millió albumot adott el világszerte, és 4 olyan #1 slágerrel büszkélkedhet, mely a Billboard Hot 100-as listáját vezetni tudta. Az énekesnõ 5 Grammy-díjat nyert eddigi karrierje során. Csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és azzal az elismeréssel is büszkélkedhet, hogy õ volt az egyetlen 30 év alatti mûvész, akit a Rolling Stone Magazine minden idõk 100 legjobb énekese közé választott. 2011-ben Christina Aguilera a televíziózás világába is belépett: az NBC Emmy-díjra jelölt The Voice címû tehetségkutató versenyében vállalt mentori szerepet. Emellett pedig továbbra is örömmel adja hangját jótékonysági célokra: a Yum! Brands World Hunger Relief képviselõje 2009 óta, és az õ segítségével már több mint 80 millió dollár adományt fordítottak a World Food Program és más éhezés ellen küzdõ szervezetek javára.