2024.04.19. - Emma

Adam Lambert: “Never Close Our Eyes”

Adam Lambert: “Never Close Our Eyes”
Adam Lambert sohasem alszik – nem csak legújabb sikerdala, a bombasztikus “Never Close Our Eyes” szövege miatt (“Elég idõnk van az alvásra, ha már meghaltunk, így maradjunk csak ébren mindaddig, míg meg nem öregszünk”), de “Trespassing” címû, májusban megjelent, hazánkban is #1 pozícióban debütáló legújabb albumának folyamatos népszerûsítése miatt sem: miután pár hétig Nagy Britanniában tartózkodott, jelenleg Japánban promotálja lemezét, és fellép a tokiói Summer Sonic Fesztiválon is.
A “Never Close Our Eyes”, melynek producere és szerzõje Bruno Mars és Dr. Luke volt, a #39. pozícióban debütált a héten a Mahasz Rádiós Top 40 listán, miután már 12 rádió is felvette játszási listájára, köztük a Music FM, a Csaba Rádió, a Fehérvár Rádió, a Gong Rádió, az Oxygen FM, a Rádió Eger és további 6 vidéki rádió.

“A klipben nem is annyira a jövõt, mint inkább a jelent próbáltuk megjeleníteni. Megmondják mit együnk, mit viseljünk, mit gondoljunk. Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek megtalálják a saját színüket, saját személyiségüket, és egyedivé váljanak. Ez az egy dolog számít: hogy önmagad légy.” – nyilatkozta Adam júliusban egy magyar magazinnak.

Adam Lambert és a dal hazai népszerûségét az is jól mutatja, hogy a VEVO statisztikája szerint a közel 7 milliós nézettségû klipet Magyarországról látták eddig a legtöbbször.

Nemrég egy hazai készítésû vírusvideó is felkerült a YouTube-ra Adam új albumának népszerûsítésére az ismert magyar táncos, Kurucz Benji (többek közt Király Viktor és Caramel háttértáncosa) közremûködésével. Az új album tempós dalaiból készült minimixet és látványos táncmozdulatokat tartalmazó videót egy hónap alatt már több mint 21 ezren látták, és még Adam Lambert hivatalos facebook oldalára illetve egy brit online zenei blogra is kikerült.