2024.04.25. - Márk

Rita Ora: How We Do

Rita Ora: How We Do
Rita Ora mögött elképesztõ egy év áll. Azt követõen, hogy közremûködött az eladási listák élét bitorló, arany státuszt elérõ “Hot Right Now” címû DJ Fresh-dalban, a Sony Music/Roc Nation/Columbia Records szenzációja egy újabb nótával hódította meg a listák élét. Ez év elején a “R.I.P.” címû dal került a listák legelsõ pozíciójába, az évnek a jelenlegi szakaszában pedig a “How We Do (Party)” címû aktuális sláger találta magát az Egyesült Királyság toplistájának élén – ezzel pedig Rita Ora az egyetlen elõadó, akinek 3 egymást követõ dala is vezetni tudta 2012-ben a UK Singles chartot!
A “How We Do (Party)” egy addiktív pop-rock partyhimnusz Rita elképesztõ vokáljával. A dal szövege a fiatalságot és a szórakozást élteti, ahogyan Rita énekli: “We’re tearing up the town, ’cause that’s just how we do”. Az ellenállhatatlan, ritmusos gitár- és dobjáték a The Runners nevû duónak köszönhetõ, akikkel közösen Rita a 2012-es év egyik legnagyobb partyslágerét alkotta meg: a “How We Do (Party)” ezen a nyáron egyetlen playlistrõl sem hiányozhat!

Annak érdekében, hogy Rita méltó módon ünnepelje meg listavezetõ slágerét, a következõ hetekben számos különleges eseményen teszi tiszteletét. Az Egyesült Királyságban két exkluzív show-n lép fel: augusztus 29-én a Manchester Sound Control színpadán, míg augusztus 30-án a londoni Scala helyszínén láthatják õt a rajongók – a jegyek mindkét koncertre mindössze 30 perc alatt fogytak el. A közönség a “R.I.P.”, és a “Hot Right Now” exkluzív elõadásai mellett az új listavezetõ dalt, a “How We Do (Party)” címû nótát is hallhatják, valamint néhány új szerzemény is felcsendül Rita legelsõ, “Ora” címû albumáról.

Élõ show-ja új szintre emelkedett, amikor Rita az amerikai szupersztárral, Drake-kel lépett közösen színpadra, valamint akkor, amikor a Coldplay együttes turnéján elõzenekarként lépett fel. Az énekesnõt minden jelentõs brit fesztivál színpadán láthatták a rajongók, többek között olyan neves eseményeken, mint a Hackney Weekend, a Wireless, a Lovebox, a T in the Park, a Capital Summertime Ball elnevezésû rendezvénye, a T4 On The Beach vagy épp a V csak, hogy néhányat említsünk. Rita az MTV Push júniusi elõadója is volt. Múlt hét szombaton a The Jonathan Ross Show vendége volt, ahol olyan olimpiai legendákkal közösen vendégeskedett, mint Usain Bolt, Jessica Ennis és Tom Daley, de a hollywoodi szupersztár, Colin Farrell is tiszteletét tette. Debütáló albumát a már elhangzott kiváló televíziós programokon kívül a BBC Breakfast és a This Morning címû mûsorban, valamint a BBC Radio 1 Chris Moyles show-jában is népszerûsíti.

“Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy történelmet írtam ebben az évben azzal, hogy 3 egymást követõ dalom is a brit lista élére került! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogat, és alig várom, hogy végre elõadhassam élõben is ezeket a slágereket a telt házas koncertjeimen Manchester és London városában, ez elképesztõ!” – nyilatkozta Rita Ora.