2024.04.24. - György

Mrs. Columbo

Mrs. Columbo
2012. február 6-án végre megjelent a Mrs. Columbo bemutatkozó albuma. Galambos Dorinát végre újra hallhatjuk és láthatjuk! A tehetségkutatóban megismert “dilis” kislányból igazi nõvé érett, és egy titokzatos új zenekar, a Mrs. Columbo frontembere. És hogy milyen a Mrs. Columbo? Egy olyan életérzés, amit meg kell ismerni! Végy három fiatal nõt, akik nagyon jól zenélnek, ismert és elismert muzsikusok. Tedd hozzá a legnagyobb slágereket a hatvanas évektõl napjainkig, saját ízlés szerint megformálva.
Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti, és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Populáris és könnyed – mégis komoly, játékos – de tartalmas: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.
A koncertjáró a színpadon egységet, barátságot, örömöt, jókedvet, igazi nõket lát egy egyedülálló produkcióban. A Magyarországon eddig még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a tagok – itthon és külföldön egyaránt – számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a könnyûzene rajongóit.

Megjelenés dátuma: 2012 február 6.

Kiadja: Warner/Mton