2024.04.25. - Márk

Adam Lambert: Trespassing

Adam Lambert: Trespassing
A globális szupersztár, Adam Lambert május 14-én jelentette meg második, “Trespassing” (Sony Music/RCA Records/ 19 Entertainment) címû albumát. A “Trespassing” már elõrendelhetõ a http://www.adamofficial.com hivatalos oldalon és a Bookline.hu-n is. Az albumról négy számba már bele is hallgathatnak a rajongók a SoundCloudon (http://soundcloud.com/adamofficial), a második kislemezdal pedig 2 héten belül kerül a rádiókhoz világszerte.
Lambert úgy írja le a “Trespassing”-ot, melynek executive prodcere is volt, mint “egy izgalmas utazás az életem elmúlt két évében. Ez egy változásokkal teli periódus volt, és nagyon szerettem volna arról zenélni, amit megtapasztaltam. Mindegyik dal õszintén mutatja be valóságom hullámvölgyeit és hullámhegyeit.”

Amellett, hogy producerként és több dal társszerzõjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal mûködött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers, Sam Sparro, vagy éppen BC Jean.

Amióta Adam debütáló albuma, a “For Your Entertainment” 2009-ben megjelent, világszerte közel 2 millió példány kelt el belõle. Lambertet a legjobb férfi pop vokál elõadásért Grammy-díjra jelölték a 2010-es “Whataya Want From Me” címû dal elõadásáért, valamint megjelentette “Glam Nation Live” CD/DVD és “Acoustic Live!” EP kiadványát is. Õ az elsõ American Idol, aki a tehetségkutató versenyt követõ évben debütáló albumával körbeturnézta a világot. A tavalyi év novemberében az MTV European Music Awards színpadán Adam a Queen együttessel – akik a rendezvényen életmûdíjat vehettek át – közösen lépett fel. Magával ragadó elõadásuk az egész EMA díjátadó fénypontja lett, és tökéletesen megkoronázta Adam Lambert karrierjének kiemelkedõ éveit.