2024.03.29. - Auguszta

Pitbull világszerte élre tör a “Give Me Everything”-gel!

Pitbull világszerte élre tör a “Give Me Everything”-gel!
Mr. Worldwide slágere vezeti a Billboard Hot 100-as listáját, a Top 40 Mainstream listát és a Rhythm listát, valamint 15 országban szerepel a Top10-ben. A nemzetközi zenei szenzáció, Pitbull egy egyedülálló fellépéssel rukkolt elõ a The Voice címû televíziós mûsorban, valamint eddig soha nem látott méretû tömeg gyûlt össze a nyári Today Show koncertsorozat keretein belül adott koncertjén. Az Egyesült Királyságban is vezeti a toplistákat, és több mint 15 országban már Top10-ben található. Hazánkban már szintén Top15-ben található a Mahasz Rádiós Top40 listán, míg Top5-ben a Mahasz Dance charton.
“Give Me Everything” címû szerzeménye, mely a régóta várt “Planet Pit” címû korong második slágere már a Top 40 Mainstream, valamint a Rhythm formátumú rádiók slágerlistájának elsõ helyét is meghódította, és ezzel a Billboard Hot 100 lista élére is feljutott. A “Give Me Everything” címû sláger, amely Ne-Yo, Afrojack és Nayer közremûködésével készült, egyre nagyobb sikereket ér el, és arra az elismerésre építkezik, melyet az album elsõ sikere, a “Hey Baby (Drop It To The Floor)” címû dal ért el: a Rhythm és a Top 40-es lista elsõ 10 helyezettje közé küzdötte fel magát. Ennek a két dalnak a hihetetlen és nem múló népszerûségének köszönhetõen Pitbull új albumát, a “Planet Pit”-et hatalmas várakozás elõzte meg. A lemezt az Entertainment Weekly a legjobb party albumnak nevezte, a The New York Times pedig azt írta, hogy “Pitbull most még fontosabb, mint valaha, és ellenállhatatlan albumának köszönhetõen még népszerûbb, mint eddig bármikor!”, míg a Washington Post szerint “a “Planet Pit” olyan, mintha önmaga jövõbeli greatest hits válogatásalbuma lenne.”

A forró nyári napokhoz és vég nélküli éjszakákhoz a mérnöki pontossággal tervezett album tökéletesen passzol; utánozhatatlan ritmusokat és pörgõs dallamokat vonultat fel olyan nagyszerû popcsillagok közremûködésével, mint a latin sztár Marc Anthony, akivel közösen a “Rain Over Me” címû slágert készítették, vagy Akon és a “Mr. Right Now” címû dal, de említhetnénk Chris Brownt (“International Love”) vagy Kelly Rowlandet (“Castles Made of Sand”) is. A “Planet Pit” címû albumon napjaink legnagyobb sztárjai tûnnek fel közremûködõként, köztük T-Pain és Sean Paul, valamint olyan top zenei producerek, mint Dr. Luke, David Guetta, Max Martin vagy Afrojack.

Mindössze 2 év alatt Pitbull 4 olyan lenyûgözõ slágert készített, amely a Billboard Hot 100-as listájának elsõ 10 helyezettje közé tudott beférkõzni: “Hey Baby”, “Give Me Everything”, “I Know You Want Me (Calle Ocho)”, “Hotel Room Service”.

A “Planet Pit” címû album megjelenését követõen elkészült Pitbull elsõ alkalmazása is iPadre. A Roba Interactive produceri munkálatainak köszönhetõen a rajongók interaktív tartalmakhoz juthatnak hozzá, melyek között exkluzív audio- és videointerjúkat, szövegeket, fotókat és további érdekességeket találnak. Az év késõbbi szakaszában Pitbull és élõzenekara Amerika-szerte járják majd az arénákat, és olyan sztárvendégek közremûködésével lépnek fel, mint Enrique Iglesias vagy Prince Royce.