2024.04.24. - György

Up All Night – The Live Tour

Up All Night – The Live Tour
A One Direction sikere az Amerikai Egyesült Államokban töretlen: debütáló kislemezük, a “What Makes You Beautiful” már meghaladta a 2 milliós digitális eladást, így az RIAA dupla platina státuszba sorolta. A BRIT Award-nyertes sláger, a “What Makes You Beautiful” Amerikában több mint 131 ezer példányban kelt el a megjelenés elsõ hetében, ezzel pedig a Billboard Digital Songs Chart 12. pozícióját érte el. Azzal pedig, hogy a Billboard Hot 100-as lista 28. helyén debütáltak, a One Direction lett a lista legmagasabb pozíciójában debütáló brit együttes a Spice Girls 1998-as sikere óta.
A One Direction történelmet írt 2012 márciusában, amikor “Up All Night” címû bemutatkozó albumuk az amerikai Billboard 200-as lista legelsõ pozíciójában debütált a 176 ezer példányt is meghaladó eladási adatoknak köszönhetõen. Ezzel pedig a lista történetében õk lettek az elsõ olyan brit banda, akik az amerikai lista elsõ helyén debütáltak legelsõ albumukkal. Az “Up All Night” címû korong napjainkig világszerte több mint 2,3 millió példányban kelt el, és 16 ország toplistáit vezette.

Már kapható az “Up All Night – The Live Tour” DVD is, mely egy 73 perces élõ koncertfelvétel a srácok legnépszerûbb slágereibõl összeállítva, valamint eddig kiadatlan kulisszák mögötti felvételek és 3 videoklip (“What Makes You Beautiful”, “Gotta Be You”, “One Thing”) is helyet kapott a kiadványon. További információkért és rendeléshez kattints ide: http://smarturl.it/1DUANDVD

A One Direction 2012-es teltházas amerikai turnéja két hete vette kezdetét Uncasville-ben, és az állomások között megtalálható Chicago, Los Angeles és Mexikóváros mellett Ft. Lauderdale is, mely a körút utolsó állomása lesz július 1-jén. Ezt követõen a banda december 3-án tér majd vissza az Amerikai Egyesült Államokba egy különleges koncert erejéig a legendás Madison Square Gardenbe – erre a fellépésre mindössze 10 perc alatt fogyott el minden jegy. A One Direction turné keretein belül 2013 nyarán tér vissza legkorábban Amerikába: a Live Nation szervezésének köszönhetõen 25 városban lép majd fel a banda. A koncertsorozat 2013. június 13-án kezdõdik, és New York, Toronto, Chicago, Los Angeles városaiba is ellátogat majd. További információ a banda magyar nyelven is elérhetõ hivatalos weboldalán található: www.onedirectionmusic.com

A One Direction jelenleg hamarosan megjelenõ második stúdióalbumán dolgozik.

A One Directiont Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson alkotja. A banda tagjai Horant (ír nemzetiségû) kivéve britek, és mindannyian a 2010-es brit The X Factor meghallgatásán vettek részt szólóénekesként. Bár Simon Cowell javaslatára álltak össze csapattá, rövid idõ alatt minden idõk egyik legsikeresebb együttesévé váltak, miközben a versenyben a legelsõ 3 helyezett között végeztek, és gigantikus méretû rajongótábort szereztek maguknak.