2024.03.29. - Auguszta

I Remember Me

I Remember Me
Az Oscar-és Grammy-díjas Jennifer Hudson várva várt második albuma „I Remember Me” címmel a Sony Music/Artista Records gondozásában jelent meg.

Az album elsõ nemzetközi slágerét, a címadó dalt, az „I Remember Me” címû szerzeményt március 21-én kezdik játszani a rádiók. A dal címét Jennifer egyik verse ihlette, melybõl Ryan Tedder komponált egy gyönyörû nótát. Az albumon továbbá olyan híres és számos díjat nyert zenészek közremûködtek, mint Alicia Keys, Swizz Beatz, Rich Harrison, Ne-Yo és a Stargate.
„Nagyon izgatott vagyok ezzel az albummal kapcsolatban, mert olyan ez számomra, mint egy újjászületés, amin keresztül látom az életem minden fejezetét. Azért kapta tõlem ezt a címet, mert szeretném, ha emlékeztetne arra, amin keresztülmentem. Megtanultam, hogy az élet bármikor bármivel okozhat meglepetést, bármilyen terveid is vannak. A rajongóim mind borzasztó hûségesek, úgy érzem, mintha minden pillanatban itt lennének velem, és alig várom, hogy meghallgassák az új lemezemet.” – mondta Jennifer.

Clive Davis, a Sony Music Entertainment kreatív igazgatója a következõket nyilatkozta: „Jennifer az új generáció Hangja, és a szó szoros értelmében ott lebeg második albuma felett. Az „I Remember Me” címû korongon Jennifer minden ígéretét és a hozzá fûzött reményeket valóra váltja, és ennek köszönhetõen korunk legnagyobb énekesei között jegyzik.”

Az „I Remember Me” címû korong Jennifer 2008-ban megjelent debütáló albumát követi, melyen olyan sikeres szerzemények szerepeltek, mint a „Spotlight” és az „If This Isn’t Love”. Jennifer Hudson a Billboard 200-as Albumlista és az R&B/Hip-Hop lista 2. helyén debütált, és 2009-ben Grammy-díjat nyert a legjobb R&B album kategóriában.

Tervezett dallisták:

STANDARD
01 No One Gonna Love You
02 I Got This
03 Where You At
04 Angel
05 I Remember Me (Ash Howes Mix)
06 Gone
07 Everybody Needs Love
08 Why Is It So Hard
09 Don’t Look Down
10 Still Here
11 Feeling Good
12 Believe
INTL BONUS TRACKS:
13 Spotlight (Album Version)
14 Love Is Your Colour (w/ Leona Lewis)

DELUXE

CD:
01 No One Gonna Love You
02 I Got This
03 Where You At
04 Angel
05 I Remember Me (Ash Howes Mix)
06 Gone
07 Everybody Needs Love
08 Why Is It So Hard
09 Don’t Look Down
10 Still Here
11 Feeling Good
12 Believe
BONUS TRACKS
13 Where You At (Dave Audé Remix)
14 The Star Spangled Banner (Live)
15 What You Think
16 Spotlight (Album Version)
17 Love Is Your Colour (w/ Leona Lewis)

BONUS DVD:

The Making Of ‘I Remember Me’
In The Studio With Jennifer
Jennifer Discusses The Music
Album Cover Photo Shoot