2024.03.28. - Gedeon, Johanna

ATB: The DJ 6 - In The Mix (3 CD)

ATB: The DJ 6 - In The Mix (3 CD)
André Tanneberger nem csak egy hihetetlenül tehetséges producer és dalszerzõ, hanem mindezek mellett immáron több mint tíz éve õ a világ egyik legjobb és legsikeresebb DJ-je.

Fantasztikus érzékkel kombinálja a saját dalait és stílusát az aktuális slágerekkel.

André Tanneberger egész évben utazik, bejár minden kontinenst, hogy DJ-ként, vagy live act-ként fellépjen.
A legfontosabb dance bulikon - mint a Global Gathering, a Creamfields, a Loveparade, a Mayday, a Sunrise Festival, az Electric Zoo, a Nature One és az Electric Daisy Festival - az ATB mindig fõ fellépõként vesz részt már évek óta.

Bár az élõ fellépései nagyon intenzív élményt nyújtanak a közönségnek, André-nak mindig sikerül ezt a hangulatot átörökítenie CD-re a DJ válogatás sorozatával, melynek címe “ATB The DJ – In The Mix”. Hazánkban a sorozat 6. kiadása 2011. április 11-én jelenik meg.

A válogatás 3 CD-bõl áll, melybõl az elsõ két lemez az ATB jelenlegi stílusát és kedvenc dalait tükrözi. Egy vadonatúj szám is hallható rajta, Twisted Love címmel, valamint exkluzív ATB mixekkel is megörvendeztet minket a DJ. A harmadik lemez pedig egy klasszikus ATB mix, melyben André a hangzások és stílusok tökéletes ötvözetét hozza el nekünk úgy, ahogy csakis õ tudja.