2024.04.16. - Csongor

Britney Spears: Femme Fatale

Britney Spears: Femme Fatale
A világsztár címválasztása azt sugallja, hogy az új album egy erõteljes, határozott, magabiztos, dögös, flörtölõs és szórakoztató korong lesz.

Nincs mögötte elõre kitalált koncepció, Spears csak hagyta, hogy a zene önmagáért szóljon.

2 éven át keményen dolgozott rajta, és úgy tartja, ez a valaha készült legjobb albuma, és nemcsak magánéletileg, de szakmailag is most van karrierje csúcsán.
A "Femme Fatale" executive producerei Max Martin és Dr. Luke voltak, de a dalok producerei között olyan régi slágergyárosokat is megtalálunk többek közt, mint Rodney Jerkins, Stargate, Fraser T Smith, vagy a Bloodshy & Avant.

Britney 12 éves karrierje során 5 olyan albumot készített, mely Nr.1 pozícióban debütált a Billboard Top 200-as listán, és 24 slágert adott a Billboard Mainstream Top 40-es listának.

Összességében Britney Spears az elmúlt évtized egyik legnagyobb lemezeladásokat produkáló énekesnõje, aki minden albumával uralta a toplistákat, és több mint 67 millió lemezt adott el világszerte. Korábbi albumai: Baby One More Time (1999); Oops!... I Did It Again (2000); Britney (2001); In The Zone (2003); Blackout (2007); Circus (2008); és a The Singles Collection (2009).