2024.04.19. - Emma

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby
Lavigne munkáját olyan közremûködõk segítették, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker vagy a dalszerzõ/producer Max Martin.

Avril Lavigne személyes tapasztalait osztja meg dalszövegeiben és zenéjén keresztül, és a Goodbye Lullaby albumon sem lesz ez másként, ám a hangzás sokkal nyersebb és organikusabb lesz. A What The Hell egy igazi szabadságot és szórakozást éltetõ szerzemény, míg a Stop Standing There az '50-es évek lánybandáinak hangulatát idézi.
Az album érzelmek egész kavalkádját vonultatja fel: Lavigne háláját és köszönetét fejezi ki a Rocker címû dalban azoknak az embereknek, akik segítették õt, a kapcsolatok dinamikusságáról énekel a Push címû nótában, és megmutatja sebezhetõ oldalát a Wish You Were Here címû szerzeményben, valamint megtudhatjuk a Goodbye címû, érzelmekkel teli dalból, honnan merített erõt ahhoz, hogy életének egy korábbi fejezetét lezárja, és tovább lépjen a következõbe.

Avril Lavigne kitörölhetetlen nyomot hagyott a zenei világban világszerte több mint 30 millió eladott lemezével, 8 Grammy-díj jelöléssel és 7 kanadai Juno Awards kitüntetéssel. 2002-ben robbant be a köztudatba hatalmas sikert aratott Let Go címû albumával, melyrõl olyan slágereket ismerhettünk meg, mint a Sk8r Boi vagy a Complicated. 2004-es következõ albuma Under My Skin címmel látott napvilágot, és a Billboard elsõ helyén debütált, csakúgy, mint harmadik albuma, a The Best Damn Thing.

Dal lista:

1. Black Star
2. What The Hell
3. Push
4. Wish You Were Here
5. Smile
6. Stop Standing There
7. I Love You
8. Everybody Hurts
9. Not Enough
10. 4 Real
11. Darlin
12. Remember When
13. Goodbye
14. Alice (hidden track)