2024.04.20. - Tivadar

Majsai Gábor: Swing és a Boogie

Majsai Gábor: Swing és a Boogie
A maga nemében mûfajteremtõ új albummal rukkol elõ Majsai Gábor novemberben: a tõle megszokott swing ezúttal könnyed, táncos boogie-woogie feelinggel párosul rajta.

A mûvészrõl köztudott, hogy minden fellépésén élõben énekel, és fergeteges hangulatot csinál. Elõbb-utóbb rendszerint mindenki táncra perdül. Nem volt ez másképp a Swing és a Boogie napokban elkészülõ videoklipjének forgatásán sem az elegáns budapesti Cotton Clubban, ahol autentikus környezetre leltek az alkotók.
A forgatókönyv szerint a füstös bárpultnál Kárász Zénó keverte volna a koktélt, ám a színmûvészre hiába vártak a helyszínen. Telefonon sem lehetett elérni, ezért a stáb erõsen aggódott, mi történhetett vele, mire kiderült, hogy elnézte a dátumokat, és szegedi elõadását már nem tudta lemondani.

Mivel a forgatás nem állhatott le, Majsai úgy döntött, ezúttal – életében elõször – maga áll a pult mögé a táncos hölgyek legnagyobb örömére. „Való igaz, hogy eddig rendszerint a pultnak csak az innensõ oldalán lehetett megtalálni, de úgy tûnik, eljött az idõ, hogy a túlfelére álljak” – nevette el magát az énekes, de mindenki úgy találta, ott is megállta a helyét.