2024.04.19. - Emma

Adri: Eltûnnék veled

Adri: Eltûnnék veled
"Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége", "elsõ hallásra lenyûgözõ, fantasztikus hangszín" - csak néhány vélemény, amelyek vezetõ zenei szakemberektõl hangzottak el Adri kapcsán.

"Eltûnnék veled" címmel pedig a közelmúltban napvilágot látott a fiatal énekesnõ debütáló albuma. Adri elsõ kislemeze "Szinglik éjszakája" címmel került a rádiók zenei szerkesztõihez, a dal egyébként fõcímdala volt az azonos címû mozifilmnek.
A producerek hosszas válogatás után, ismert sztárelõadókat megelõzve választották ki Adrit, aki elõadásmódjával, megjelenésével, hangjával, pozitív kisugárzásával azonnal elbûvölte a filmes szakembereket. A "Szinglik éjszakája" rögtön a csúcsra repítette a fiatal tehetséget, a dal 25 hétig szerepelt a MAHASZ Rádiós Top 40-es listáján, ami nem kis bravúr egy új elõadótól.

Bemutatkozó albuma "Eltûnnék veled" címmel november 12-én került a lemezboltokba... és mit várhatunk Adri elsõ nagylemezétõl? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a '80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnõ tolmácsolásában.

A rendkívül változatos albumon fõleg Pacsai Márk dalai kaptak helyet, de Szakos Krisztián (Ákos) nevét is megtaláljuk a szerzõk között. A lemez egyik különlegessége az "Égni veled újra" címû dal, melyben Adri az egyik legnépszerûbb sztárénekessel, Varga Viktorral énekel duettet. A korongot felvezetõ kislemezhez ("Eltûnnék veled") pedig olyan video készült, amely eddig teljesen egyedülálló Magyarországon, hiszen ez az elsõ 3D-ben forgatott videoklip. Ezzel a világszínvonalú csúcstechnológiával még egyetlen elõadó sem dolgozott!

Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen, és Adri bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.

Adri - Eltûnnék veled tracklista

1. Intro
2. Eltûnnék veled
3. Szinglik éjszakája
4. Nekem is kell
5. Mit tehetnék mást
6. Égni veled újra
(duett Varga Viktorral)
7. Balaton
8. Állj meg (feat. Deniz)
9. Súlytalan a perc
10. Rohanó szerelem
11. Éjfél után
12. A vadmacska
13. Jégvirág
Bónusz:
14. Shouldn't need you (Eltûnnék veled - angol verzió)
15. Hey hey baby (Így a jó - angol verzió)