2024.04.20. - Tivadar

Mariah Carey befejezte…

Mariah Carey befejezte…
..."Merry Christmas II You" címû új karácsonyi lemezének felvételeit, sõt a lemez november 2-án meg is jelent!

Mariah Carey a legszebb karácsonyi albumot készítette el olyan slágerekkel, mint az örökérvényû "All I Want For Christmas Is You", a tradícionális "The First Novel", "Little Drummer Boy" és "O Little Town Of Bethlehem" vagy a négy saját dalának egyike, az "Oh Santa". Mariah mindent megtett azért, hogy a karácsonyi lemezek legjobbját készítse el.
Nem kisebb nevekkel dolgozott együtt a dalokon, mint az American Idol-os Randy Jackson, a többszörös platinalemezes slágergyáros Jermaine Dupri, James Poyser (Aretha Franklin, The Roots, Lauryn Hill) vagy az ötszörös Oscar-jelölt Marc Shaiman.

Walter Afanasieff-el közösen írta a 18(!) No.1 világslágerrel rendelkezõ énekesnõ a már említett "All I Want For Christmas Is You"-t, mely a mostani anyagon új változatban hallható, és mely 2005 és 2008 között folyamatosan újra és újra felkerült a karácsonyi szezon legkedveltebb dalai közé, és 2006-tól kezdve három egymást követõ évben is vezette az ünnepi idõszakban a csengõhang letöltéssel foglalkozó listákat.