2024.04.25. - Márk

Gáspár Laci: Nélküled semmi nem vagyok

Gáspár Laci: Nélküled semmi nem vagyok
A mai napig töretlen népszerûségnek örvendõ egykori Megasztáros, Gáspár Laci három év után új stúdióalbummal, 12 fantasztikus dallal jelentkezik!

A többszörös arany és platinalemezes énekes, az elmúlt években folyamatosan készítette dalait immár 5. albumára, az eredmény pedig egy igazán változatos és slágeres album lett!

A korongon a gyönyörû, lírai dalok mellett a már Laci védjegyévé vált, pop-os, funky-s, lendületes számok egyaránt helyet kaptak.
A lemezre született egy nagyon személyes hangvételû dal is, amely egy születendõ csöppség érkezésére íródott: az „Apróság” Laci hamarosan világra jövõ kisfiához szól! Az albumra felkerültek többek között olyan ismert slágerek is, mint a „Megtalállak”, valamint a nyár egyik legtöbbet játszott dala, a „Fülledt, forró nyár”, illetve annak remix változata, amely hetek óta szerepel a MAHASZ Dance Top listáján!

Gáspár Laci: „Úgy érzem, az új lemezem visszanyúlik a gyökerekig. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már pályafutásom legelején, az elsõ albumomnál a közönség segítségével rátaláltam a saját „hangomra”, amely azóta is jellemzi a dalaimat. A késõbbi lemezeimen több stílus irányába is élvezetes kirándulásokat tettem, de ezen az albumon azt a rám jellemzõ stílust és hangulatot szerettük volna újra átadni, mint a kezdetekkor. Elsõ albumom megjelenése óta eltelt hét évben azért a zenémben és a magánéletemben is sok változást megéltem, amely az új lemezen szereplõ dalok hangzásában, szövegeiben is érezõdnek.

Rengeteg meglepetést tartogatok az új albumomon, melyen igazi öröm volt dolgozni. Örömzenélés volt ez a szó legnemesebb értelmében, könnyedén születtek a dalok, alig vártam, hogy megoszthassam az emberekkel!” A lemez következõ, kiemelt száma, melyhez hamarosan videoklip is készül, újra meghódítani készül a közönséget: a „Hideg az éj”címû dal csodálatos dallamával, már a közelgõ, meghitt, téli esték hangulatát idézi!

Gáspár Laci: Nélküled semmi nem vagyok címû albuma igazi szórakozást ígér a zeneszeretõ közönségnek!

Track list:

1. Fülledt, forró nyár
2. Dalol az ég
3. Ébredj fel szenvedély
4. Apróság
5. Nélküled semmi nem vagyok
6. Megtalállak
7. Hideg az éj
8. Változz meg
9. Tegnap lenn, holnap fenn
10. Funk bass (instrum.)
11. Uram, oly szép vagy
12. Fülledt, forró nyár remix - DJ Gem-B & Cafe City