2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kings Of Leon: Come Around Sundown

Kings Of Leon: Come Around Sundown
A Kings Of Leon felfokozott izgalommal várt ötödik stúdióalbuma "Come Around Sundown" címmel jelent meg.

Az albumot a New York-i Avatar Studiosban rögzítették és ismét Angelo Petraglia és Jacquire King voltak a lemez producerei. Az új album elsõ kislemezdala a "Radioactive". A "Come Around Sundown" a banda hatalmas sikereket elért 2008-as "Only By The Night" címû albumát követi, mely eddig több mint 6 millió példányban kelt el világszerte és négy Grammy-díjat hozott a fiúknak.
Az új lemez egy újabb merész kinyilatkoztatás a tennessee-i Nashvillebõl származó kvartettõl, akik az elmúlt két évben szûnni nem akaró kreativitásuknak köszönhetõen a világ egyik legnagyobb bandája lettek.

Ahogy már bebizonyosodott karrierjük korábbi szakaszában, a Kings Of Leon imád dolgozni. Legyen szó dalszerzésrõl, stúdiózásról vagy turnézásról, a banda állandóan mozgásban van. Ahogy befejezték az "Ony By The Night" címû albumhoz kapcsolódó turnét, rögtön stúdióba vonultak, hogy 2010. februárjában, hogy új dalokat készítsenek. Júniusban pedig már ismét úton voltak, felléptek szülõállamuk rangos fesztiválján a Bonnaroo Music & Art Fesztiválon, majd a londoni Hyde Parkban adtak fergeteges koncertet karrierjük legnagyobb fellépésén 65.000 nézõ elõtt (melyre percek alatt kelt el minden jegy), július óta pedig Észak-Amerikában turnéznak. A csapat headliner volt az Outside Lands Music & Arts fesztiválon San Franciscoban a legendás Golden Gate Parkban is nemrég.