2024.03.29. - Auguszta

Lilu válogatta Katy Perry videójának szereplõit

Óriási megtiszteltetés érte Lilut, a népszerû mûsorvezetõ ugyanis részt vehetett annak a huszonkilenc megcsillanó tehetségnek a felkutatásában, akik szerepelhetnek Katy Perry legújabb videóklipjében. A gyönyörû mûsorvezetõ nagyon örült a feladatnak, hiszen nagy rajongója az extravagáns ruhakölteményeirõl ismert énekesnõnek.
A mindenkiben ott szunnyadó szikra nyomába eredt Lilu: az RTL Klub mûsorvezetõje Harsányi Leventével, Hámori Barbarával és Lakatos Márkkal együtt választotta ki azokat a mázlista rajongókat, akik együtt szerepelhetnek Katy Perry-vel a különc énekesnõ Firework címû dalához készülõ videóklipben. A zsûri döntése néha nem volt egyszerû, annyi tehetséges produkcióval találták szembe magukat.

„Nagyon sok embernél találtuk meg azt a bizonyos szikrát, amirõl Katy Perry is énekel a dalban, így sokszor kerültünk nehéz helyzetbe. Rengeteg különleges elõadást láttunk, az én személyes kedvencem például egy bûvészprodukció volt.” – mesélte mosolyogva Lilu, akinek személyes kedvence az excentrikus énekesnõ.

„Azért kedvelem Katy Perry-t, mert úgy figyelemfelkeltõ, hogy közben nem mutat rossz példát, s ezt édesanyaként nagyra értékelem. Inkább legyen valaki híres különleges frizurájáról és ruháiról, mint arról, hogy ismét elvonókúrára ment.” – árulta el a népszerû mûsorvezetõ, aki nagyon örül, hogy egy igazi világsztár videójához castingolhatta a tehetségeket.