2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Katy Perry: Teenage Dream

Katy Perry: Teenage Dream
A 2008-as többszörös platinalemezes One Of The Boys album után – melyen olyan nemzetközi slágerek voltak, mint a “Hot N Cold”, a “Waking Up In Vegas” és a “I Kissed A Girl” – az idei év egyik legnagyobb izgalommal várt megjelenése a Teenage Dream.

A 2 évvel ezelõtti debütáló lemez után Katy Perry-t már senkinek sem kell bemutatni. A slágert slágerre halmozó világsztár második albumát a „California Gurls” címû dal harangozta be, amely a nyár legdögösebb felvétele volt.
A Snoop Dogg-gal közösen elõadott szerzeményt hallgatva megízlelhettük a Teenage Dream stílusát, amely egyszerre lenyûgözõ, friss és sikkes, csakúgy, mint maga a kétszeres Grammy-jelölt Katy Perry. A második kislemez az album címadó dala, a „Teenage Dream” lett, egy középtempójú romantikus szerzemény, melynek szövege valószínû Katy szerelméhez szól.

A projekt mûvészi színvonalát bizonyítja az is, hogy a Teenage Dream borítója Will Cotton, a hírneves modern festõmûvész alkotását dicséri. Katy és Cotton között szoros alkotói kapcsolat alakult ki, hiszen a festõmûvész vattacukor-felhõs, nyalóka-erdõs, mézeskalács-házikós képivilága visszaköszönt a California Gurls klipjében is.

A Teenage Dream limitált kiadású, digipackos változata egy-egy izgalmas közös dalt tartalmaz Timbalanddal és a 30h!3 zenekarral, valamint a szupersláger, a California Gurls 3 kiváló remixét. Sziporkázó, színes, vattacukor illatú! A szó legszorosabb értelmében!