2024.04.25. - Márk

Jerry Lee Lewis október 31-én pótolja most elmaradó koncertjét

Október 31-én pótolja az eredetileg július 20-ra tervezett, de váratlan mûtétje miatt elhalasztott koncertjét Jerry Lee Lewis, a rock and roll ördögeként emlegetett amerikai zongorista-énekes.
Az új európai turné elsõ állomása Budapest lesz, így Jerry Lee Lewis a várhatóan szeptemberben megjelenõ Mean Old Man címû új albumáról is játszik majd dalokat - közölte a Showtime Budapest.

Jerry Lee Lewis menedzsmentje arról tájékoztatta a magyarországi koncertet szervezõ irodát, hogy az elõadómûvész mûtéte jól sikerült és mindannyian nagyon várják az európai turné kezdetét. A 2010 júliusi budapesti koncertre megváltott jegyek az októberi 31-iki koncertre is érvényesek.

A rock and roll énekest megmûtötték a memphisi kórházban, orvosai egy hónap pihenést írtak elõ számára.

A rock and roll ördögeként emlegetett legendás amerikai zongorista, énekes, dalszerzõ idén ünnepli 75. születésnapját. Jerry Lee Lewis elsõ lemeze elõbb (1954-ben) jelent meg, új albumán Neil Young, Kid Rock és Kris Kristofferson is közremûködött.

Lewis tizenkét évvel ezelõtt már fellépett Budapesten: a Kisstadionban Chuck Berry és Little Richard társaságában adott emlékezetes koncertet.