2024.04.18. - Andrea, Ilma

Sziget 2010: Iron Maiden

Sziget 2010: Iron Maiden
Az idei Szigeten fellépõ Iron Maiden jelenleg az amerikai kontinensen turnézik, és eddig kilenc városban lépett fel, csaknem 120 ezer ember elõtt.

A kritikusok és a rajongók egyaránt el voltak ragadtatva a világ legnagyobb heavy metál zenekarának The Final Frontier turnén nyújtott teljesítményétõl. A világ egyik leghíresebb heavy metál bandája, az 1975 óta aktív Iron Maiden nemcsak klasszikusok számokat játszik majd idei Szigetes koncertjén. Bruce Dickinsonék a napokban jelentették be, hogy mikor jelenik meg a legendás metál zenekar legújabb, The Final Frontier címû lemeze.
Az idei Sziget zárónapjával egy idõben, augusztus 16-án jelenik meg az Iron Maiden tizenötödik stúdióalbuma. Nemcsak a lemez megjelenésének idõpontját, hanem még számos, a The Final Frontier-rel kapcsolatos részletet is közzétett az együttes hivatalos honlapján. A rajongók már azt is tudhatják, hogy milyen számokból fog felépülni az új lemez, illetve az album borítóját is megcsodálhatták, sõt az El Dorado címû vadonatúj Iron Maiden számot is meghallgathatják itt.

Az El Dorado, a The Final Frontier legjobb darabjaival és a nagy Iron Maiden klasszikusokkal együtt egészen biztosan megszólal majd a brit heavy metál legendák idei szigetes koncertjén, ahol a zenekar népes hazai rajongótáborával együtt ünnepelheti majd meg az új album megjelenését.