2024.04.25. - Márk

Balaton Sound a zsebben

Annak, aki mindig elveszíti a programfüzetét vagy védeni akarja a fákat, a legjobb, ha a zsebébe tölti le a Heineken Balaton Sounddal kapcsolatos összes információt. Megérkezett a Balaton Sound iPhone alkalmazás: bõvebbet a http://joobi.li/BalatonSound2010 oldalon.
A tizedik programfüzetet veszíted el? Nincs nálad táska? Vagy éppen csak védeni akarod a fákat? Akkor a Balaton Sound alkalmazást neked találták ki. Itt megtalálsz minden információt, amire a fesztivállal kapcsolatban szükséged lehet. Idõpontok, helyszínek, fellépõk. Mindez persze többféle módon kereshetõen. Ez alap. Ennél jóval többet nyújt ez az app. Hiszen egy koppintás és megtudod, hol találod a hozzád legközelebb lévõ bárt, kolbászsütõt vagy éppen mosdót. Azonnal értesülhetsz a legújabb hírekrõl is. Sõt, ezeket rögtön meg is oszthatod Facebookon vagy Twitteren.

A számodra fontos fellépõket egy mozdulattal felveheted a kedvenceid közé, így nem kell újra és újra végigpörgetned az egész mûsorfüzetet. És persze számos hasznos információt is összegyûjtöttünk a parkolással, belépéssel kapcsolatos tudnivalóktól a vendéglátóhelyek kínálatán át a kutyáddal kapcsolatos teendõkig. Így neked már nincs más dolgod, mint ellazulni és bulizni. És ne felejtsd el lefotózni a napfelkeltét a Balatonnál, mert az valami csodálatos…