2024.04.23. - Béla

Laurent Wolf a Part Fesztiválon!

Laurent Wolf már járt Magyarországon, 2010-ben Agárdon, a Part Fesztiválon lép fel exkluzív DJ-szettjével. A lemezlovas két évvel ezelõtt, No Stress címû dalával robbant be a köztudatba s tört világszerte a klub- és rádiós játszási listák élére.
A franciák egyik legnagyobb büszkesége, Laurent Wolf majdnem 20 éve véste be a nevét abba a bizonyos nagy elektronikus zenei történelemkönyvbe. 1992-ben, az elsõ párizsi fellépésén azonnal lecsapott rá a szcéna. Onnantól kezdve hetente játszott a Champs Elysée híres klubjában, a Queenben. 1995-ben megérkezett a House Train, Laurent elsõ single-je, és a vonat teljes gõzzel vitte õt a csúcs felé, melynek állomásait olyan slágerek jelölték, mint a Saxo, a Calinda, majd 2004-ben az elsõ albuma, amit további 3 követett.

A sikereit jól mutatják az eladási számok is: a Saxo vinyljébõl 50 országban 250 ezer példány kelt el, és a Calinda is több száz válogatásalbumra került fel szerte a világon. A világ talán két legsikeresebb dívája, Madonna és Beyoncé és felkérte már közös munkára, de persze a stúdiózás mellett körbejárta a földet többször is, játszott például egy chilei szilveszteri bulin – a tengerparton -15 ezer embernek, vagy Clumbiában 25 ezer parti arcnak, de pörgetett a híres mexikóvárosi Pachában és a barcelonai Pacha legendás Living Roomjában is.

A Wash my World albuma még mindig tarol, pedig már két éve jelent meg, és ami éppen olyan, mint maga az ember: meglepõ és magával ragadó. Pár napja megújult hivatalos honlapja is, 2009-ben a WORLD MUSIC AWARDS-on õt választották a világ legjobb DJ-jének, s most az agárdi Part Fesztivál közönségét készül hamarosan felvillanyozni a világ legjobb DJ-szettjével.