2024.04.23. - Béla

Ozzy Osbourne: Scream

Ozzy Osbourne: Scream
Ozzy Osbourne három év szünet után jelentkezik új lemezzel. Tizedik stúdióalbuma, a "Scream" június 21-én jelenik meg a Sony Music gondozásában. Ozzy elõzõ korongja, a "Black Rain" több millió példányszámban kelt el világszerte.

Az új albumon ismét Ozzy és Kevin Churko látta el a produceri feladatokat. A lemezrõl megjelent elsõ kislemez a "Let Me Hear Your Scream" címet viseli. A szám világpremierje április 14-én a CSI: New York-i helyszínelõkben volt Amerikában.
A többszörös platinalemezes, Grammy-díj nyertes és a "Rock and Roll Hall of Fame"-be is beválasztott Ozzy Los Angeles-i otthonában rögzítette az új albumot, és minden dalban társszerzõként is részt vett Churkoval. A korongon bemutatkozik Ozzy új gitárosa, Gus G. is. Osbourne bandájának további tagjai a basszusgitáros Blasko, a dobos Tommy Clufetos és a billentyûs Adam Wakeman. A lemezen a "Let Me Hear You Scream" mellett már biztos, hogy olyan számok is helyet kapnak majd, mint a "Diggin Me Down", a "Let It Die", a "Soul Sucker", a "Fearless", az "I Want It All", a "Time", a "Crucify" és az "I Love You All".

A "Scream" megjelenését követõen Ozzy 18 hónapos világkörüli turnéra indul (melynek keretében hazánkba is ellátogat október 4-én).

Osbourne, "I am Ozzy" címû önéletrajzi könyvét nemrégiben remek kritikákkal illették és a New York Times best-seller lista 2. helyét is sikeresen meghódította. A könyv a rock legenda hihetetlen élettörténetét írja le, Ozzy szellemes és utánozhatatlan megfogalmazásában.