2024.04.19. - Emma

Christina Aguilera: Bionic

Christina Aguilera: Bionic
30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine "Minden idõk 100 legjobb énekese" közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el.

Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így most örömmel jelenti be új, régóta várt negyedik stúdióalbumát, a "Bionic"-ot, mely június 7-én lát napvilágot.
Az elsõ kislemezdal a "Bionic"-ról a viharos, lendületes himnusz, a "Not Myself Tonight", melyet Polow Da Don producer segítségével készített.

A "Bionic" dalait Christina Aguilera mellett olyan neves producerek és közremûködõk jegyzik többek között, mint Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch és a Ladytron. "Ennyi tehetséges és általam elismert mûvésszel és producerrel dolgozni ezen az albumon valóban fantasztikus élmény volt. A mûvészek, akiket a lemez elkészítéséhez választottam, rengeteg egyedi hangzást vittek a "Bionic"-ba.

Az volt a szándékom, hogy belépjek az õ világukba, és ezáltal vegyítsük azt az én saját víziómmal és hangzásvilágommal. Az eredmény varázslatos lett." - jegyezte meg Christina. Az albumon szintén megtalálható lesz egy ballada régi producertársa, Linda Perry tollából "Lift Me Up" címmel. A "Bionic" cím Aguilera azon képességét tükrözi, hogy képes zenei skáláját még tovább tágítani, és olyan módokon használni hangját, ahogyan azelõtt még nem hallhattuk.

Christina számos mûfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: "Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemzõ témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít." Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített elsõ fia születése után, Christina részt vett elsõ filmjének, a "Burlesque" elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén õsszel érkezik a mozikba.