2024.03.29. - Auguszta

SZIN: Rasmus, Europe, Scooter, N.O.H.A - sztárfellépõk döngetnek

Strandozós, bulizós nyárzárást ígér a legnagyobb hazai "ökorandi", a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29 között a szegedi Tisza-parton. A korábban bejelentett nevek mellé a napokban csatlakozott a The Rasmus, Beardyman, Parov Stelar és a N.O.H.A.
A hazai nyári fesztiválsort záró SZIN kellemes színfoltja a zenés-táncos-ellazulós-barátkozós rendezvényeknek. A napsütéses nyár utolsó nagy bulija, vízparti feeling, strandozós nappalok, pörgõs éjszakák, ahogy már azt megszoktuk: kék ég, zöld fû, szõke Tisza, SZINes programok.

Ez utóbbiak közt már a szervezõk bejelentették - egyebek mellett – a Europe, a Scooter vagy a Sugababes koncertjét és azt is tudjuk, hogy az egyik egyedi színfoltja - a csendes bulizás helyszíne - a Silent Disco lesz a SZIN-nek. Újabb nevek is érkeztek a napokban: a hollótollakkal ékeskedõ Lauri Ylönen és zenekara, a The Rasmus is elfogadta a SZIN szervezõinek meghívását, a hazai rajongótábor nagy örömére. Jön továbbá a legnagyobb beatbox õrület, a

2006-os angol beatbox bajnok, Beardyman, továbbá Marcus Füreder, azaz Parov Stelar és az õ zenekara és új fellépõként köszönthetjük a prágai Philip Noha, a manchesteri Sam Leigh-Brown és a New York-i rapper, MC Chevy alkotta N.O.H.A formációt is.