2024.03.29. - Auguszta

Larry Hangman - Sinus Pop

Larry Hangman - Sinus Pop
Hosszú várakozás után, végre megjelent a Larry Hangman zenekar elsõ lemeze, mely a „Sinus Pop” címet viseli. Az album érdekessége, hogy nem csak szerzõi CD formában, hanem digitálisan is meg lehet vásárolni, így ha akarod, akkor csak azokat a dalokat veszed meg, melyek téged érdekelnek. Megjelent végre a Larry Hangman szinti-pop formáció elsõ lemeze, amely találóan a „Sinus Pop” címet kapta. A csapat két tagja, Tisch Bálint és Kanász Dusán már jó pár éve gyûjtögette a dalokat, melyeket a saját stúdiójukban rögzítettek 2009 végén, így tizennégy szám került fel a korongra, ebbõl kettõ saját remixük.
A fizikai formátumú terjesztés mellett, azért döntöttek úgy, hogy digitálisan is szeretnék forgalmazni, mert szerintük a CD lemezek ára az egekben jár, és a mai társadalom inkább dalokban gondolkozik, így mindegyik szám letölthetõ egyenként a saját honlapjukról (ami szintén újdonság) egy jelképes összegért.

A két srác egyébként 2000 óta zenél együtt, a Larry Hangmant 2009 elején alapították, a „Siesd el” vagy a „Fogyasztó” címû slágerükbe, pedig biztosan belefutottál már valamelyik nagyobb rádión vagy zenei tévécsatornán. A lemez hallatán úgy tûnik, felkerül még a TOP-listákra néhány dal.

Tartalom:

01. Siesd el
02. Fogyasztó
03. Egyáltalán nem
04. Hétköznapi szerelem
05. Ingerszegény
06. Mért nem jöttél ma is?
07. Taxi, készpénz, útlevél
08. Boldogság multiplex
09. Hangulat
10. Én szeret te
11. Legyen láb
12. Fogyasztó light
13. Boldogság multiplex2
14. Kicsikém