2024.03.29. - Auguszta

Bloodiest - I Told My Wrath, My Wrath Did End

Bloodiest - I Told My Wrath, My Wrath Did End
A Bloodiest zenekar egy viszonylag új, friss formáció, de életre hívói régóta a pályán lévõ, tapasztalt zenészek, akiket a Cadaveres, az Ektomorf, a Chrusera, a Cadaveres de Tortugas, a M.W.S, a Superbutt és a Watch My Dying zenekarokból ismerhet a közönség. Az egyfajta örömzenélésként indult project, amelynek nem voltak nagy tervei, csupán próbatermi szórakozásként indult, mára teljesen átalakult és hivatalos formát öntött. Egy, a hazai zenei színtéren (is) különleges zenei formáció született az ötletbõl, amely a tavalyi évben nyerte el végsõ formáját.
A zenekar a hatásai között említi meg a Terrorizert, Napalm Death-et, Brutal Truth-ot, a Nailbomb-ot, valamint a Brujeria-t és a Sepulturat.

A project azért is kiemelkedõen fontos a zenekar számára, mert ebben a csapatban olyan stílusjegyeket építhetnek be a zenéjükbe, amelyeket egyetlen korábbi vagy jelenlegi bandájukban sem tudtak alkalmazni. Ettõl válik igazi örömzenéléssé a Bloodiest, hiszen mindannyian azt játsszák, amit szeretnek és már az elsõ visszajelzések is azt mutatják, hogy a közönség körében is nagy igény mutatkozik egy ilyen hazai csapatra. Ehhez a bemutatkozó anyaghoz folyamatban van egy, a lemez megjelenését is népszerûsítõ klip elkészítése is, melynek rendezõje és operatõre Dudás Miklós. A legtöbb Cadaveres klip is az õ nevéhez kapcsolódik. Bemutatkozó EP-jük pedig 15 percben meséli el perverz hõseink legbetegebb álmait.

Vendégként szerepelnek a lemezen:
Bölcsföldi Zoltán (Cadaveres)
Tóth Gergely (Blind Myself)

Formátum: CD
Kiadó neve: Nail Records
Kiadói kód: NAILCD143
Vonalkód: 5 999 505 135 933
Felvételt készítõ stúdió (és más hasonló munkái): Bakery Stúdió, Érd, Varga Zoltán (Subscribe, Depresszió, Blind Myself, Dharma) www.bakery.com
Borító tervezõ (és más munkái): Jacsó Balázs (Cadaveres)

DALSORREND
1. INTRO
2. WAITING FOR THE DARKNESS
3. MOVE
4. I AM A VILLIAN
5. UNDERGROUND IS THE ONLY WAY
6. NO TRUST
7. THIS IS WAR
8. OUTRO
(Teljes mûsoridõ: 00:17:10)