2024.04.25. - Márk

Mika: The Boy Who Knew Too Much

Mika: The Boy Who Knew Too Much
Mika nem ült sokáig a több, mint 6 millió eladott elõzõ lemezének babérjain. A 2006-ban megjelent ‘Life In Cartoon Motion' korongjáért zsebelhette be ,-többek között-, a World Music Awards díjait, és annyi helyen lett jelölve ( a Grammy-t is beleértve), hogy felsorolni is nehéz lenne. A különleges hangú – nemi beállítottsága még mindig a bulvárlapok kedvenc témája – énekes most egy új koronggal jelentkezett.
A The Boy Who Knew Too Much c. anyag egy kellemes és vidám CD különbözõ stílusban és remek dalokkal. Érdekesség, hogy a lemez elsõ maxijában – amely 4 tracket tartalmaz, köztük egy dance remixet is -, a ‘We Are Golden’-ben Mikának az Andrae Crouch Gospel kórus nyújt hátteret. Õket hívta segítségül például Madonna a 'Like a Prayer' címû dalában, de más híres popelõadók lemezein is hallható az énekkar. A Rain pedig egy ütõs pop dance dal, amelyet a vidám hangulatú Dr John követ. A folytatásban az I See You-t hallhatjuk, amely egy igen jól sikerült ballada. Mika új korongja egy pop lemez, amelyen van reggae beütés és dance feeling is. Az anyag borítója is igen sokrétû és magában hordozza a happy feelinget.

A 12 track mindenkinek kellemes perceket fog szerezni, hisz az énekes célja a szórakozás. Tegyük ezt eme vidám kis anyaggal!

Tracklista:

1. We Are Golden
2. Blame It On The Girls
3. Rain
4. Dr. John
5. I See You
6. Blue Eyes
7. Good Gone Girl
8. Touches You
9. By The Time
10. One Foot Boy
11. Toy Boy
12. Pick Up Off The Floor