2024.04.20. - Tivadar

Britney Spears: The Singles Collection

Britney Spears: The Singles Collection
Zenei karrierjének 10. évfordulóját megünneplendõ Britney Spears megjelentette The Singles Collection címen vadonatúj válogatásalbumát. A The Singles Collection több változatban is napvilágot látott: egy Ultimate Fan Box Setben és két féle standard változatban is megjelent. Az Ultimate Fan Box Set változat az összes eddig megjelent kislemezt tartalmazza 29 db CD-n, köztük az új "3" címû dalt is. Minden egyes lemez külön papírtokba van csomagolva a dobozon belül, az eredeti kislemezborító grafikájával, és szerepel rajtuk egy további B-oldalas dal vagy az adott dal remixe is.
A kollekció tartalmaz egy DVD lemezt is Britney összes eddigi videoklipjével, idõrendi sorrendben. A dobozban megtalálható még egy különleges booklet is a legikonikusabb fotókkal és érdekes történetekkel minden egyes dalról.

A The Singles Collection két standard változatban is megjelent: egy szimpla lemezes változatban 18 dallal, papírtokban, Szuper Áron, és egy 16 videoklipet tartalmazó DVD-vel kiegészített deluxe változatban. Ezeken szintén megtalálható a "3" címû új dal.

A standard változaton megtalálható dalok: 3, Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy (The Stop remix), Born To Make You Happy, Oops! I Did It Again, Stronger, I'm A Slave 4U, I'm Not A Girl, Not Yet a Woman, Boys (The Co-Ed remix feat. Pharrell Williams), Me Against The Music (feat. Madonna), Toxic, Everytime, Gimme More, Piece Of Me, Womanizer, Circus, If U Seek Amy, Radar.