2024.04.24. - György

Bulizva lehetsz sztár

A Megasztár egykori zsûritagja Pély Barna újra zsûrizést vállalt. A versenyre együttesek és szólisták jelentkezhetnek ének (jazz, pop, rock) és tánc (hip-hop, disco, show, néptánc) kategóriákban. 10-18 év közötti ifjú tehetségek számára indul a Sztárpalánta tehetségkutató verseny.
Az 1992. január 1. és 1999. december 31. között született gyerekek és fiatalok jelentkezhetnek egyénileg vagy csoportosan a tehetségkutató versenyére, mely ének és tánc kategóriában 2 korcsoportban, 10-14 évesek és 14-18 évesek számára kerül megrendezésre.

A zsûrik, Pély Barnabás elõadómûvész és Szántó Péter, a Magyar Táncszövetség elnöke vezetésével, regionális válogatókon döntik el, mely együttesek és szólisták juthatnak a 2010. tavaszán Budapesten megrendezésre kerülõ döntõbe.

Budapest, Dunaújváros, Nyíregyháza, Salgótarján, Szeged, Pécs, Szombathely városokban kerülnek megrendezésre a regionális válogatások. A jelentkezõk természetesen lakhelyükhöz legközelebb esõ helyen mérettethetik meg magukat. Minden kategória elbírálása külön történik, a válogatások helyszínén elismert mûvészekbõl álló zsûri dönti el, ki juthat be a budapesti döntõbe.

A versenyre a www.sztarpalanta.grund.hu honlapon lehet jelentkezni. 2010. január 31-én éjfélig. A nyertesek hangszereket, egyéb értékes tárgynyereményeket, valamint belföldi táborozást kapnak.