2024.04.25. - Márk

Lakatos Krisztián és a Csillagok

Lakatos Krisztián és a Csillagok
Megjelent Lakatos Krisztián bemutatkozó nagylemeze Csillagok alatt címmel a Tom-Tom Records kiadásában.

A lemez a hazai zenei élet kiválóságainak közremûködésével jött létre Dorozsmai Péter (Korál) zenei producer irányítása alatt.

A korongra Krisztián az általa tisztelt és nagyon nagyra tartott magyar csillagok dalaiból válogatott.
Mindezt fantasztikusan izgalmas - Krisztiánra leginkább jellemzõ – elegánsan swinges hangszerelésben adja elõ közönségének a különlegesen egyedi hangú énekes fiatalember.

Erre a lemezre Lakatos Krisztián az általa kedvelt hazai csillagok dalaiból válogatott össze egy albumra valót. Énekel Máté Péter, Demjén, Cserháti Zsuzsa dalokat, de felkerültek szerzemények Presser Gábortól, Balázs Fecótól vagy akár Lerch Istvántól, ám mindezt vadonatúj és izgalmas zenei stílusban prezentálja közönségének.

Néhány dalban a Budapest Jazz Orchestra kiváló mûvészei kísérik, néhánynál pedig a Starhill Szimfonikus zenekar játékával egészül ki a különleges hangszerelés Pejtsik Péter vezényletével. A kiadvány zenei producere és a felvételek vezetõje Dorozsmai Péter (Korál), aki dobokon és ütõhangszereken közremûködõje is a lemeznek.

Az elkészült Csillagok alatt címû lemez egy fantasztikus eredménye zenész generációk közös munkájának. A legkedveltebb magyar dalok vadonatúj hangszerelésben egy különleges hangú fiatal énekes, Lakatos Krisztián elõadásában.