2024.03.29. - Auguszta

Palace Summer Opening

Palace Summer Opening
A Palace Summer Opening est sztárvendége Nick Warren (UK) lesz, aki a '90-es évek közepétõl a nemzetközi house meghatározó alakja.

Több mixalbumot is kiadott már, és hazánkat annyira a szívébe zárta, hogy egyik Global Underground mixét Budapestrõl nevezte el. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy Nick Warren a világhírû Way Out West duó egyik fele, de a lelkes Palace rajongók ezt nagyon is jól tudják, hiszen tavaly éppen ezzel a formációval látogatott el a klub falai közé.
A tavalyi év elég húzósra sikerült Nicknek, hiszen állandó DJ fellépései mellett a Way Out Westre is nagyobb figyelmet fordított, valamint elkészíthette 8. Global Underground mixét. Igazán egyedi szettre számíthatunk, hiszen már az idejét sem tudjuk, mikor lépett fel Nick Warren a Balatonnál utoljára egyedül, DJ-szettel.

Nick Warren mellett fellép még a különleges orosz duó, a Monaque egyik tagja is. A duó húzós progi és tech-house szerzeményeirõl híres szerte a világon. A két tag nálunk még sosem járt, de szerzeményeiket hallva biztosak lehetünk benne, hogy félelmetes bulihangulatot varázsolnak.

A magyarok sem akármilyen csapatot állítottak ki a két nemzetközi lemezlovas ellen. Itt lesz a Palace-ban Chriss, Andrewboy, Yvel & Tristan, a Badgirls team - James Cole, Shabaam, Pat Duff, valamint rezidenseink, Luxy és Webster.