2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kapcsolat koncert Simply Red-del

Kapcsolat koncert Simply Red-del
Sting, Pink, és Elton John után, most az ötven millió lemezt eladó Simply Red gondoskodik a felejthetetlen élményrõl.

A zenekar fellépése már csak azért is kihagyhatatlan, mert 2007-ben Michael Hucknall, a csapat frontembere - és egyben egyetlen állandó tagja - bejelentette, hogy az együttes feloszlik.

Az utolsó világ körüli turné hazai állomását pedig vétek lenne kihagyni.
Kevés jobb dolog van, mint egy ingyenes koncert Budapest szívében, ahol több százezer emberrel együtt lehet egy nagyot bulizni. Itt az idõ, hiszen idén, tizenharmadik alkalommal újra megrendezik az európai szinten is gigantikusnak nevezhetõ Kapcsolat koncertet.

Ha a koncert hírétõl nem jönnétek eléggé lázba, akkor majd az idei Megasztár gyõztese, Király Viktor gondoskodik róla, hogy a Simply Red fellépésére már emelkedett hangulatba kerüljetek.

A színpad idén is a városligeti fasor magasságában lesz, így azok járnak majd a legjobban, akik a Mûcsarnok felõl érkeznek. De a késõknek sem kell aggódniuk, hiszen az óriás kivetítõkön még Hucknall göndör fürtjeit is meg lehet majd számolni.

Mivel idén is hatalmas tömeg, és népünnepély várható, ezért érdemes gyalog, biciklivel vagy tömegközlekedéssel érkezni, hogy ne azzal teljen a koncert, hogy parkolóhelyet keresgélsz. A kétkerekûeknek idén több bicikli tárolót biztosítanak, így emiatt sem kell majd aggódni, és szabadon átadhatod magad a trendekkel mit sem törõdõ, mégis folyton sikeres Simply Red zenéjének.