2024.04.19. - Emma

G-Force - Rágcsávók 3D

G-Force - Rágcsávók 3D
Az Egyesült Államok kormánya egy titkos programban több mint egy évszázada képez ki állatokat hírszerzésre.

Egy forradalmi felfedezéssel azonban a kísérletek új fázisba jutnak, és létrejön egy igazán különleges osztag, a G-Force. A legmodernebb, high-tech kémfelszereléssel ellátott tengerimalacok, a "Rágcsávók"; a világ sorsa az õ mancsukban van.

Az apró kommandó vezetõje Darwin (Sam Rockwell eredeti hangjával), aki vérbeli vezérként nem tud elfogadni más eredményt, csak a gyõzelmet.
Különleges ügynökei pedig a legkiválóbbak: a kibírhatatlan modorú fegyverspecialista Blaster (Tracy Morgan eredeti hangjával), a szexi harcmûvész-mester Juarez (Penélope Cruz eredeti hangjával), a felderítés légy-a-falon módszerével dolgozó bajnoka, Mooch, a bögöly, valamint Speckles (Nicolas Cage hangjával), a computer- és információspecialista vakond.

A küldetés pedig nem hétköznapi: ellenfelük egy ördögi milliárdos, aki igába akarja hajtani a világot. A nyár legkisebb kémei Jerry Bruckeimer producer elsõ 3D filmjében. A kétszeres Oscar-díjas vizuális effektusokat készítõ Hoyt Yeatman rendezése igazi kaland az egész családnak.