2024.04.19. - Emma

Lakatos Krisztián - A döntõben elhangzott dalok

Lakatos Krisztián - A döntõben elhangzott dalok
album
50-5186-53222-21
CD pop

A „Swing királya”. Ezzel a mondattal tökéletesen lehet jellemezni a 18 éves szegedi srácot, aki egy országgal szeretette meg az itthon eddig mostohán kezelt zenei stílust.
A zenész famíliából származó fiatal tehetség a döntõk során többször is említette, hogy „küldetése van”, azaz õ is folytatni szeretné a családi hagyományokat. Jó úton halad. Óriási Frank Sinatra rajongó, betéve tudja az amerikai példakép repertoárját és ez dalválasztásainál is nagy hangsúlyt kapott. A mindig elegáns Krisztián azonban nemcsak saját stílusában mozog otthonosan, hiszen Elvis Presley klasszikus rock’n’roll dala, a Hound Dog mellett olyan, jól ismert slágereket is tökéletesen interpretált, mint a Summer in the City és az I’ve Got My Mind Set On You. Persze ezeket a dalokat is a csak rá jellemzõ, „Krisztiános” stílusban tolmácsolta a nagyérdemûnek.

„A döntõben elhangzott dalok” tökéletes válogatás album a rajongók számára, hiszen most elõször végre egy CD-n hozzáférhetõek azok a felvételek, amelyeket eddig csak a képernyõkön keresztül hallhattunk. A február 27-én megjelenõ kiadványt a legújabb Csillagdal teszi teljessé.

Figyelem! Lakatos Krisztián: „A döntõben elhangzott dalok” címû kiadványa rendkívül rajongóbarát áron kerül a boltokba.

Az album megjelenését kiemelt TV2 kampány kíséri!

Az albumon hallható dalok:

Mack the Knife
I’m Singing in the Rain
Õ
My Way
Valami Amerika swing
New York, New York
Hound Dog
Nagy út vár rám
Summer in the City
Jingle Bells
I’ve Got My Mind Set On You
Csillagdal 4.