2024.04.25. - Márk

Király Viktor - A döntõben elhangzott dalok

Király Viktor - A döntõben elhangzott dalok
album

5186-53074-2

pop

A Megasztár negyedik része hatalmas siker volt, nézõk milliói szurkoltak kedvenceiknek hétrõl hétre a képernyõ elõtt ülve. Az ország új sztárt avatott, hiszen a hihetetlenül izgalmas döntõben végül a közönség szavazatai alapján Király Viktor lett „A Megasztár”.
Ezzel Viktor életében is „új idõszámítás” kezdõdik, elindulhat zenei karrierje, hiszen az elsõ díj – többek között – egy önálló nagylemez, amelyrõl oly sok elõadó álmodozik.

Az album munkálatai elkezdõdtek, de hogy addig is enyhítsük a várakozás okozta izgalmakat, most végre egy CD-n hallhatóak azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntõk során elhangzottak. A fantasztikus hanggal rendelkezõ fiatal srác több zenei stílusban is megcsillogtatta tehetségét, így a mûsorban hallhattunk tõle egy vérbeli funky klasszikust (September), több Michael Jackson feldolgozást (You Are Not Alone, Billie Jean), de az Aerosmith klasszikus dala, az I Don’t Wanna Miss a Thing interpretálása sem okozott nehézséget.

„A döntõben elhangzott dalok” tökéletes válogatás album a rajongók számára, hiszen most elõször végre egy CD-n hozzáférhetõek azok a felvételek, amelyeket eddig csak a képernyõkön keresztül hallhattunk. A kiadványt a legújabb Csillagdal teszi teljessé.

Figyelem! A Király Viktor: „A döntõben elhangzott dalok” címû kiadvány megjelenése 2008. január 30, ára rendkívüli rajongóbarát!

Az albumon hallható dalok:
You Are Not Alone
September
When a Man Loves a Woman
Hull az elsárgult levél
I Don’t Wanna Miss a Thing
This Love
Englishman in New York
Billie Jean
Careless Whisper
Santa Claus is Coming to Town
Love Story
You Are So Beautiful
Csillagdal 4.