2024.04.24. - György

2010-ben elõször lépett fel az UFO együttes az EFOTT-on - elsöprõ sikert aratott!

2010-ben elõször lépett fel az UFO együttes az EFOTT-on - elsöprõ sikert aratott!
2010-ben elsõ alkalommal kapott meghívást az UFO együttes az EFOTT-ra, amely az egyetemisták és fõiskolások méltán legnagyobb nyári fesztiválja.

Jól sikerült a koncert

A Pécs melletti festõi szépségû Orfûn megrendezett fesztiválon, a Táncdalfesztivál sátorban Csepregi Éva után következett az UFO koncertje. A sátorban az elsõ dal, a "Nyár van" címû sláger után szinte mozdulni sem lehetett, hiszen közel 1.000 egyetemista volt rájuk kiváncsi.
Doris, Cynthia és Zsolti a rekkenõ hõség ellenére is végigtombolta a hálás közönséggel a koncertet, egymást követték a legendás UFO slágerek, felcsendült még a "Napolaj", az "Akarok egy férfit", a "Karibi party", a "Tarzan" és a "Párizsi lány" is.

Az UFO együttes néhány ajándékkal, stilszerûen zöld UFO-bábukkal lepte meg a közönséget, és külön megajándékozták az elsõ sorban édesapja nyakában csápoló legfiatalabb UFO rajongót, az 5 éves Orsikát is.

Orbán Balázs, az EFOTT programokért felelõs fõszervezõje, a következõképpen jellemezte a koncertet: " Ez nem is fantasztikus, ez egy UFO-sztikus buli volt. Köszönjük az EFOTT látogatóinak nevében is! "