2024.04.20. - Tivadar

Tarolt a 15 éves énekes: Tóth Andi nyerte az X-Faktort

Tarolt a 15 éves énekes: Tóth Andi nyerte az X-Faktort
Tarolt a 15 éves énekes: Tóth Andi nyerte az X-FaktortBejöttek a jóslatok és a papírforma. Három és fél hónapnyi izgalom és munka után a 15 éves Tóth Andi nyerte az X-Faktor ötödik szériáját, amivel beírta magát a magyar tehetségkutató történelmébe. A nézői szavazatok alapján Horányi Juli a második, Benji pedig a harmadik helyen végzett. Nagyjából a show felénél a műsorvezető, Istenes Bence megállította a szavazást. Nagy izgalmak után először Szikora Robi mentoráltjának nevét, Tóth Andit mondta ki, majd Horányi Julit, Little G énekesnőjét nyugtatta meg.
Így tehát Benji volt az, akinek mennie kellett., ez pedig azt jelentette, hogy a magyar X-Faktor történetében először állt két nő a dobogó első és második helyén.

Andi és Juli előadtak újabb két-két számot, legvégül mindketten a győztes dalát adták elő. Ezután az X-Faktor első győztese, Vastag Csaba lépett fel, majd a szünet után a tizenkét döntős kápráztatta el a közönséget.

Természetesen a műsor vége volt a legizgalmasabb rész, mikor Bence felkonferálta a két énekesnőt, hosszú hatásszünet után pedig kimondta a győztes, Tóth Andi nevét.